Schrijf je boek!

‘Daar ga ik nog wel eens een boek over schrijven.’ Hoe vaak heb je dat niet gehoord? Of misschien zeg je dat geregeld. Dan is dit je kans. Vanaf januari 2018 begint op diverse locaties de cursus Boekschrijven.

Wie meedoet, heeft binnen een jaar zijn boek geschreven. Ja, dat is keihard buffelen, want zo’n boek schrijft zichzelf niet. Maar wie buffelt, wie keihard werkt, wie iedere maand de deadline haalt… die houdt na een jaar zijn boek triomfantelijk omhoog op de boekpresentatie.

Want zo werkt deze cursus. Het is namelijk geen schrijfcursus, het is een boekschrijfcursus. Onder leiding van een docent die weet wat het is om een boek te schrijven, word je opgejaagd, tegengehouden, over je bol geaaid en onder je kont geschopt. En zo komt dat boek er wel.

Deze boekschrijfcursus is geen standaard schrijfcursus. U krijgt bij ons geen certificaat, geen diploma en we helpen u ook niet bij het verwerken van uw verbroken relatie. Bij ons schrijft u een boek – en u houdt dat boek aan het eind van de cursus in handen.

Aan de slag.

Kosten: 485 euro (incl. BTW)

Inschrijven? 

1 gedachte over “Schrijf je boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.